Hayata Giriş 101

Sıkıcı hayatımdan uzaklaşmaya geldiğim bu blogda sizlere yine sıkıcı hayatımın sorunlarından bahsedeceğim. Yok arkadaş kaçış yok. 

Kişisel yaşam ve kültür bloguma hoş geldiniz diyor, kendimden bahsediyorum. Hayatımda büyük bir boşluk olduğu için faydası olur diye burayı açtım. Yaşadığım, yaptığım, deneyimlediğim, izlediğim şeyler gibi konular paylaşacağım. Bazen de İngilizce yazacağım bunları. 16 Mayıs 2017 blogumun doğum günü, benimle ilgili bilgilere şuradan ulaşabilirsiniz. umarım günün birinde kendimi daha iyi anlatan bir yazı yazabilirim...





Şimdi...


Bir dakika. Ana boru patlamış diye 3 gündür semtte sular kesikti, hatta geçen sokağa su tankeri geldi hepimiz bidonları alıp önünde sıra olduk falan düşük bütçeli komedi filmi gibi şeyler yaşıyoruz ya. Kaç gündür bulaşık kaldı leş gibi biz kaldık leşş gibi. Şimdi geldi sular, şırıl şırıl duyabiliyorum üst kattaki anında duşa zıpladı ben de hemen 3 saatlik bir duş alıp geliyorum.


3 saat boş boş oturup sonra saatin kaç olduğunun farkına varıp girdim duşa ve geldim. Sabah iş var, hem okuyup hem çalışıyorum. Bölümümle alakalı iş bulmak için çok uğraştım ve en sonunda buldum ama bu sefer de ne düzgün para alıyorum ne bir şey. Her sabah 1 saat yol gidiyorum sonra okul saatime ucu ucuna yetişerek geri geliyorum, akşam 10 gibi de geri eve. O kadar dinlenemiyorum ve o kadar geç uyuyabiliyorum ki her haftanın 1 günü ya uyanamıyorum ya da doktor moktor bahanesiyle evde yatıyorum. Beni kovmalarına ramak kaldı. İki haftadır cumaları alarmı duymuyorum mesela cumaları da haftalığımı alıyorum normalde, gitmediğim için iki haftadır parasızım. Yani bir de çalışıyorum ama yine idareli olmak zorundayım. Geçen dedim insanlar ne güzel giyiniyor bee, benim de zevkim güzel, benim de pinterestte style isimli panom cillop gibi kıyafetlerle dolu, ama yooook.


Hem okulum bok gibi gidiyor, hem çalışıp gıdım gıdım para alıyorum, hem yorgunum, hem daha bir ton şey. Yazarken yoruldum valla. Şikayetlerim will continue...



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.